FRITUUR BROTHER'S

FRITUUR BROTHER'S Frituur brother's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur brother's. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 19:00 Super bien manger et la livraison super rapide merci à bientôt
25 jun 2022 om 19:59 Lieferer war super nett und sympathisch Aber das Essen ist ein Fall für sich alles sehr lecker ihr bekommt ein Stern wegen dem Fleisch ir solltet euer Fleisch machen und nicht fertig kaufen
21 jun 2022 om 19:31 J'ai indiqué clairement que je ne voulais pas qu'on sonne a ma porte car toute ma famille dormait et ils ont sonné et taper a la porte comme des fous a 1h du matin
20 jun 2022 om 14:20 Bijna 2u moeten wachten op mijn eten, op een maandagmiddag besteld…
19 jun 2022 om 15:09 23.45 eten besteld om kwart NA 2 s'nachts pas aangekomen! Daartegen was onze honger al lang over.. Nochtans gebeld met het restaurant en de bezorger was al vertrokken, maar die kwam pas 1 uur en half later aan..
19 jun 2022 om 8:32 ca m as etonne que le livreur m as telephone de sa voiture et que j ai du sortir de chez moi pour recuperer ma commande a sa voiture et le livreur est reste assis au volant de sa voiture
18 jun 2022 om 23:42 Superb, excellent delivery and sandwiches.
17 jun 2022 om 23:46 Plutôt bon, mais dommage qu'ils ont oublié la boisson et le dessert ...
17 jun 2022 om 21:42 Nous avons attendu plus que prévu sans nous prévenir, la pain devait pas être frais et nous avons commander u' grand paquet de frites et avons reçu un (très) petit paquet pour 4 personnes.
14 jun 2022 om 16:41 Very very nice good teste I like sandwich
12 jun 2022 om 0:22 Good turkish bread nice fries, better than in the others snacks, super
9 jun 2022 om 1:20 Ik heb de bestelling rond 00:00 geplaatst, bezorging is vrij vlot gebeurd, de eten waren nog warm en brood was krokant. Groeten ook vers. Super service bedankt Salih!